Crazy Dinerspel Utrecht - Hilarisch Avondje uit

Bij dit Crazy dinerspel in Utrecht is inbegrepen:

 • Ontvangst door een ervaren host in hartje Utrecht
 • Indeling teams en ieder team krijgt een videocamera mee
 • Opdrachten krijgt u door via de telefoon
 • Bezoek 3-tal bijzondere restaurants waar u een gang nuttigt
 • Prijzen: 10 - 14 personen € 57,50 p.p. exclusief BTW
  15 - 29 personen € 53,50 p.p. exclusief BTW
  30 - > personen € 49,50 p.p. exclusief BTW

  Minimum aantal personen is 10.

  Tip:

  Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

  De prijs van dit Crazy Avondje uit in Utrecht is geldig tot en met 31 december 2021.

  Crazy Dinerspel Utrecht

   Op 3 verschillende locaties lekker eten en tussendoor ook nog wat leuke hilarische opdrachten uitvoeren. Ons Crazy Dinner Game staat garant voor een uitstekende culinaire avontuurlijke ontdekkingsreis.

  Het spel

  U wordt door één van onze hosts ontvangen in het kloppend hart van de Utrechtse binnenstad en uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Vervolgens zult u met behulp van een videocamera uw opdrachten moeten registeren zodat u kunt bewijzen dat u zich er niet met een “Jantje van Leiden” heeft afgemaakt. Uw opdrachten krijgt u door per telefoon. Welke dat zijn houden we voorlopig nog maar even geheim!

  Het diner

  Tijdens dit leuke event gaat u genieten van diverse gangen in verschillende restaurants. Het decor van de Crazy Dinner Game verandert voortdurend en tijdens het dessert in het laatste etablissement zal uitgezocht worden wie met onze fantastische hoofdprijs naar huis gaat! Natuurlijk krijgt u uw eigen opgenomen Crazy Dinner Game Video na afloop van ons cadeau zodat u nog even kan nagenieten van de rare fratsen die u heeft moeten uithalen….

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren

  Onze partner

  Algemeen

  Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

  Domstad Evenementen

  Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

  Maatwerk

  Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

  TIP

  Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!