Markthal
City Challenge groep
Rotterdam
City Challenge

Ontdek Rotterdam - 2-daags origineel groepsweekend

Ontdek met originele activiteiten het bruisende Rotterdamse stadsleven. Een groepsweekend voor ieder wat wils met goede begeleiding van onze reisleiding.

Bij dit Ontdek Rotterdam arrangement is inbegrepen:

 • Voorbereiding en organisatie
 • Reisbegeleiding ter plaatse
 • 1 x Overnachting in een 3 sterren Hotel op basis van een 2-persoonskamer
 • 1 x goed verzorgd ontbijtbuffet
 • Goed verzorgd drie gangen diner
 • VR Dinner Game
 • iPad City Challenge Rotterdam
 • Prijsjes voor het winnende team
 • Deskundige begeleiding

Prijs vanaf €169,- p.p. exclusief btw

Vanaf 20 personen € 179,- p.p. exclusief btw
Vanaf 40 personen € 175,- p.p. exclusief btw
Vanaf 80 personen € 169,- p.p. exclusief btw

Exclusief toeristenbelasting a €2,50 p.p. per nacht
Drankjes op basis van nacalculatie

2-daags groepsuitje Rotterdam

Ontdek de bruisende stad Rotterdam! Aan de hand van onze Ipad City Challenge leert uw gezelschap op ludieke wijze meer over de bekendste bezienswaardigheden in Rotterdam. Er wordt gegeten in de gezelligste restaurants en kunt u overnachten in het centrum van Rotterdam. Het weekendje weg is helemaal naar wens aan te passen.

Programmavoorbeeld

Onderstaand arrangement is een eerste opzet, in overleg kunnen wij het volledig aanpassen aan uw wensen

Dag 1
Vertrek met eigen vervoer naar Rotterdam - Optioneel per touringcar.
Aankomst in Rotterdam en ontvangst door uw reisbegeleider - Optioneel ontvangst met “bakkie pleur” of goed verzorgd lunchbuffet

14.30uur        
Aanvang Ipad City Challenge Rotterdam

16:30 uur       
Vrije tijd en mogelijkheid in te checken in het hotel en gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

19.00 uur       
Aanvang VR Dinnergame, 3 gangen diner
Bekend maken winnende tafel.

22.00 uur       
Eind avond en gelegenheid om gezellig na te borrelen in de bar van het hotel. Of u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met elkaar het uitgaansleven te verkennen.

Dag 2
Goed verzorgd ontbijtbuffet in het hotel.

10.00 uur       
Uitchecken hotel, bagage kunt u eventueel achter laten in speciaal voor u gereserveerde ruimte.
Optioneel kunnen we nog een activiteit voor u verzorgen, mogelijkheden op aanvraag.

Einde weekend en vertrek op eigen gelegenheid - Optioneel per touringcar.

Bruisend Rotterdam

Voor een weekendje weg met vrienden of familie hoeft u niet altijd naar het buitenland. Met de bestemming Rotterdam heeft u een wereldstad van formaat. En een groot voordeel ten opzichte van het buitenland; weinig reistijd en goed betaalbaar! Rotterdam is de laatste jaren niet voor niets één van onze populairste bestemmingen voor een groepsuitje. Een geweldige bruisende stad met voor ieder wat wils. Wij kennen de populairste activiteiten en leukste locaties van deze stad van formaat!

Originele groepsactiviteiten

VR Dinner game
De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je dinertafel bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn. Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welke tafel lost de puzzels als eerste op?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 6 tot 8 personen aan de slag. Er worden drie gangen geserveerd en tussen de gangen door wordt het spel gespeeld. Gebruik de VR bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie jij met de VR bril en wat kun jij daarmee in de echte wereld. Met je team ga je puzzelen, samenwerken, proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal.

iPad City Challenge
City Fun ten top! Met onze unieke iPad Challenge beleef je een ongekend avontuur in de stad Rotterdam. Tijdens deze game ga je met je team en de iPad op pad. Samen met je team probeer je binnen de tijd zoveel mogelijk bekende bezienswaardigheden te bezoeken in de stad. Een ludieke manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk de stad te leren kennen. Kan jouw team het snelste de punten op de kaart vinden en de opdrachten uitvoeren? Schakel jij de iPad van je tegenstander tijdelijk uit door een virus te sturen en win je daarom alsnog? Je kan ook nog onderling chatten! Hoe leuk!

Evenementenbureau met meer dan 15 jaar ervaring

Dit evenementenbureau organiseert en verzorgt weekendjes weg en langere reizen in binnen- en buitenland. De arrangementen worden samengesteld aan de hand van eigen expertise en ervaring en het gebruik van een groot netwerk. Wij bieden u speciaal ontwikkelde arrangementen aan die passend zijn bij de locatie en omgeving, maar wij kunnen ook aan de hand van uw wensen een programma op maat verzorgen. De voorbereiding, organisatie en deskundige begeleiding wordt voor u geheel verzorgd waardoor u alleen nog maar hoeft te genieten! 

Extra mogelijkheden

1-Persoonskamer - €59,- p.p. toeslag
RIB Boot varen, prijs op aanvraag
Bike Rally, fietstocht onder begeleiding van een gids, prijs op aanvraag
Food Tour, prijs op aanvraag
Annuleringsverzekering Europeesche
Reisverzekering Europeesche
Overige activiteiten mogelijkheden op aanvraag

De prijs van dit Ontdek Rotterdam arrangement is geldig tot 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Onze partner

Maak van uw groepsuitje een bijzondere belevenis

Met recht kunt u deze partner proffesioneel noemen. Een partner die al ruim 15 jaar ervaring heeft in het bedenken van bijzondere evenementenconcepten in binnen en buitenland.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten en locaties

 • Bijzondere activiteiten van sportief tot recreatief van cultureel tot creatief en culinair.
 • Verrassende locaties (restaurants en hotels) van 10 tot 20.000 personen.

Prettige ligging

Gelegen om op korte afstand van de A1 en slechts een uurtje rijden van Amsterdam (OV).

Maatwerk en incentives

Wie wilt dat nou niet een onvergetelijk en spraakmakend evenement organiseren. Wij nemen uw wensen graag in ontvangst. Voor een informatief gesprek komen wij graag in contact met u. Samen gaan we een fantastische dag organiseren. 

Bovendien organiseren wij ook groepreizen en incentives. De bestemmingen variëren tussen Nederland en Letland, Malta, Ibiza en Duitsland.

Omgeving

Zuid-Holland

Leuke uitjes en groepsuiitjes in Zuid holland. Zoek je leuke uitjes en groepsuitjes in zuid holland ? groepsuitjes en leuke uitjes in zuid holland boek je hier. Naast de prachtige stranden van Scheveningen, Noordwijk en Katwijk zijn ook steden als Rotterdam, Den Haag, Delft en Leiden het bezoeken absoluut waard. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zuid-Holland.

Rotterdam

Rotterdam staat bekend om zijn moderne en vernieuwende architectuur. De stad heeft een skyline met opvallende gebouwen zoals de Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de Markthal. Als een van de grootste havens ter wereld is de haven van Rotterdam een belangrijk kenmerk van de stad. Rotterdam biedt uitgebreide winkelmogelijkheden, het winkelgebied Blaak en de Koopgoot zijn populaire bestemmingen. Rotterdam heeft een levendige kunst- en cultuurscene. Musea zoals het Boijmans Van Beuningen, de Kunsthal en de Witte de Withstraat bieden een breed scala aan artistieke expressie.

Mannen uitjes maakt gebruik van cookies
Mannen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitjes