Groepsuitje in Amsterdam - Pokerworkshop en Dineren

Dit arrangement is inclusief

 • 3 uur pokerplezier
 • Gebruik van exclusieve professionele pokertafel
 • Gebruik van professionele poker chips
 • Gebruik van professionele playing cards
 • Speluitleg door professionele pokerleraar
 • Een leuke attentie voor de winnaar
 • Een uitgebreid 3-gangen diner
 • Prijs

  Prijs: € 54,50 p.p. exclusief BTW per tafel bij 10 personen. Minimaal aantal personen: 10.
  Tijdsduur: 5 uur.

  De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Niet lachen! Niet doen! Nee, nee, iedereen ziet het!

  NIET die mondhoeken laten hangen, doe nou niet! Zo weet iedereen wat je in je hand hebt! Valt niet mee hè, zo’n pokerface! Wij helpen u graag op weg met onze Poker Workshop.

  Poker Workshop

   In een sfeervolle locatie in hartje Amsterdam, leert u in 3 uur tijd van een professionele leraar u de spelregels van de snelst groeiende sport in Nederland. Aan een originele pokertafel maakt u kennis met de in's en out's van het Pokerspel en het bijbehorende jargon, van Add-on tot aan de Winner’s Circle. Tevens wordt u geleerd om te gaan met verschillende tactieken en strategieën.

   Als u alles een beetje onder de knie hebt, wordt uw kennis op de proef gesteld door deelname aan een onderling toernooi. Bluf en win! De regels kent u immers, de pokerface zult u echter zelf moeten ontwikkelen! succes!!

   Na de workshop kunt u genieten van een uitgebreid 3-gangen diner.

  Mogelijkheden

  De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • Fietsverhuur

  Mokumuitjes.nl

  Algemeen

  Deze events passen bij jou! Origineel en inspirerend. Wilt u een feestelijk, enerverend, gezellig, sportief of cultureel uitje in Amsterdam? Perfect, professioneel en helemaal op maat?

  Wij hebben of regelen uw unieke uitje! Voor iedere man, vrouw of groep die Amsterdam écht wil beleven bieden wij bijzondere arrangementen en events voor elk moment. Kies uit ons brede aanbod en reserveer.

  Kom naar ons voor:
  De origineelste uitjes
  Het grootste aanbod
  De scherpste prijzen
  De beste gidsen
  En alle events op maat!

  Maatwerk

  Wij bieden u een website vòl met de meest gevarieerde èn leukste Amsterdamse uitjes.

  Bent u op zoek naar een écht uniek evenement in Amsterdam? Wilt u de leukste spelprogramma's en workshops beleven of deelnemen aan rondleidingen per boot, fiets, scooter of hoe dan ook? U zegt het maar!

  Zelfs uw vergaderlocatie, inclusief (ont)spannend arrangement verzorgen wij voor u! En u kunt ons aanbod uiteraard oneindig variëren en combineren, tot u uiteindelijk uw ultieme op maat gesneden uitje heeft samengesteld.

  Tip

  Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

  Waar staan wij voor

  Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

  Onze motto's:
  Alles is mogelijk
  Afspraak is afspraak
  Wij werken met plezier voor uw plezier