Vrijgezellendag in Giethoorn - een ECHT mannenuitje

Bij deze Vrijgezellendag in Giethoorn is inbegrepen:

  • Warme consumptie naar keuze met speculaas
  • Huur fluisterboot
  • High Beer

Prijs: € 39,50 p.p.Bij minimum 10 personen.

Extra informatie

Bij 4-10 personen € 44,50 p.p. 
Bij 2 personen € 52,50 p.p.

De prijs van deze vrijgezellendag in Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2021.

Vrijgezellendag in Giethoorn - een ECHT mannenuitje

Een absolute aanrader voor een vrijgezellen mannen feest. Na een korte ontvangst gaat u zelf varen door Giethoorn om aansluitend in ons restaurant kennis te maken met verschillende speciaal biertjes afgewisseld met lekkere hapjes tijdens de high beer.

Het programma:

11.00 uur Ontvangst in Giethoorn met een warme consumptie naar keuze en speculaas.

11.30 uur Een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

13.30 uur Bij terugkomst maakt u kennis met de speciale bieren. De high beer bestaat uit 3 rondes waarbij u bij het biertje een broodplankje, diverse mini snacks en kippevleugeltjes krijgt geserveerd.

15.30 uur Geschat einde.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Genieten in Giethoorn

In het hartje van het mooie waterdorp Giethoorn vindt u onze Giethoornse partner. Een sfeervol restaurant waar het goed vertoeven is. U kunt hier terecht voor een kopje koffie, lunch of diner en verder verzorgen wij diverse arrangementen voor een gezellig dagje uit met familie, vrienden of collega’s Onze partner straalt het pure Giethoorn uit en al meer dan 20 jaar genieten mensen hier van een heerlijk en uitstekend dagje Giethoorn.

Faciliteiten

Het restaurant beschikt over diverse mogelijkheden om individuele en groepsarrangementen aan te bieden. Zo kunt u bij ons dag-, middag- en avondarrangementen boeken, maar ook wanneer u wilt blijven slapen is dat geen enkel probleem. Wij beschikken zelf over een vakantiehuis.

Ligging

Het restaurant ligt aan de rand van het dorp Giethoorn en achter het restaurant ligt een grote parkeerplaats waar u uw auto gratis kunt parkeren. Direct voor het restaurant kunt u aan boord gaan van de eigen rondvaartboot, punter of fluisterboot.

Omgeving

Het dorp Giethoorn biedt natuurlijk al heel veel verschillende mogelijkheden, maar ook in de nabije omgeving kunt u genieten van natuur en diverse bezienswaardigheden, een museum bezoeken of heerlijk op ons terras genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan Giethoorn is zeker de moeite waard.