Speel met vrienden het Wie is de Rat in Utrecht

De prijs van dit wie is de rat arrangement is inclusief:

    • Lunch
    • Het spel wie is de Rat
    • Oudhollandse smartlappen zingen

Prijzen:
12 - 19 personen € 59,50 p.p. exclusief BTW
20 - 29 personen € 55,50 p.p. exclusief BTW
30 - > personen € 51,50 p.p. exclusief BTW
Tijdsduur: 5,5 uur
Minimum aantal personen: 12
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

12.30 - 13.30 Lunch

Dit arrangement begint gelijk al goed. We ontvangen u in een speciaal geselecteerd restaurant in hartje Utrecht waar de lunch op zich laat wachten.

13.30 - 17.00 Spel Wie is de Rat

    ’Wie is de rat’ is het broertje van het bekende tv-programma ’Wie is de mol‘ maar is toch ook weer heel anders. Ratten worden in het algemeen niet gezien als de meest aaibare wezens op deze planeet dus wees niet verbaast dat na afloop u medespelers wat anders naar u gaan kijken. U voert pittige opdrachten uit en ondertussen probeert de Rat het team te dwarsbomen, zonder dit te laten merken overigens. Naast het zoeken van de speloplossingen zult u tevens moeten inschatten wie uw karretje in de poep probeert te rijden! Eigenlijk meer een spel tussen kat en muis ware het niet dat in dit geval sprake is van een wel heel groot knaagdier. Kijkt u vooral eens naar de ongeschoren types! Spanning, vindingrijkheid en achterdocht ... de ingrediënten van Wie is de Rat!

17.00 - 18.00 Borrel met Smartlappen

U kunt lekker uitrusten en napraten met een borrel. Maar niet te lang babbelen hoor! Het het hele gezelschap gaat u met het glas in de ene hand en het tekstboek in de andere, heerlijke Oudhollandse smartlappen zingen. Te verlegen misschien? Wacht maar even .. na een paar borrels gaat het een stuk makkelijker. Bovenvermelde tijden zijn slechts een indicatie.

Onze partner

Algemeen

Voor iedereen die in of om Utrecht op zoek is naar een uniek uitje of op maat gesneden event of activiteit.

Domstad Evenementen

Wij hebben jarenlange ervaring met het organiseren en begeleiden van uitjes, rondleidingen, excursies, bedrijfsuitjes, workshops, vrijgezellenfeesten, groepsuitjes of tours in Utrecht. Bekijk ons aanbod van trips en evenementen en laat u inspireren!

Maatwerk

Dit evenementenbureau biedt u maatwerk voor de meest gevarieerde en leukste Utrechtse ervaringen. Bent u op zoek naar een echt uniek arrangement? Wij organiseren onze uitjes op elk tijdstip van de dag. Vertelt u ons uw wensen en voorkeuren. Wij zorgen dat een op maat gesneden ervaring kan worden gerealiseerd.

TIP

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor€ 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!