ziekenhuis op stelten
ziekenhuis op stelten 2
ziekenhuis op stelten 3
Terras
Buffet

Ziekenhuis op Stelten - Dinerspel in Overijssel

Ziekenhuis op Stelten Na de ontvangst met koffie en cake beginnen de volgende spelen: brancardrace, EHBO quiz, galblaas knappen en injectienaaldblazen. De spelen worden onderbroken voor een Ziekenhuisbuffet.

Dit ziekenhuis op stelten arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee
  • Passende kleding als arts
  • Verschillende ziekenhuis spellen
  • Warm en koud buffet of een barbecue 
  • Ijs of koffie
  • 4 uur drankarrangement (exclusief buitenlands gedestilleerd) 
  • Andere tijden mogelijk

Prijs: vanaf € 49,95 p.p.
van 10 tot 14 personen, vanaf € 55,00 p.p.
van 15 tot 19 personen, vanaf € 52,50 p.p.

De prijs van dit ziekenhuis op stelten arrangement is geldig tot en met 31 december 2024.
Niet mogelijk op zondagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405825.

Restaurant
Parkeren
Golfbaan

Algemeen

 Dokter Bernhard, wat doet u nu? Zo gaat de hele galblaas naar de knoppen!!! In een ziekenhuis is het een komen en gaan van patiënten. En ook het aantal medewerkers loopt in de vele tientallen. De ultieme "teambuilding" met een knipoog.

Het programma:

20.00 uur Ontvangst met koffie, uitleg en verkleden tot echte dokters en zusters
20.30 uur Start van de competitie
21.00 uur Onderbreking voor groots warm/koud buffet of barbecue
22.30 uur Vervolg competitie
23.45 uur IJs of koffie en bekendmaking van de winnaar
24.00 uur Einde

De ziekenhuis spellen

Injectienaald schieten

Iedereen kan het, maar krijgt de patiënt wel het juiste medicijn? We schieten de injectienaalden “pijltjes” veilig met een blaaspijp richting het doel. Een geruisloze én pijnloze manier om te treffen. Van een afstand van 5 meter wordt geschoten met een patiënt op het doel. Er zijn verschillende varianten maar het komt er altijd op neer dat de beste prikzuster er met de eer vandoor gaat.

Brancardrace of Dokter Bibber

Twee teams doen hun uiterste best de gewonde op tijd bij de EHBO te krijgen. Maar de brancard moet een ingewikkeld parcours afleggen. Als er maar geen ongelukken gebeuren. Of uw speelt Dokter Bibber. Wie heeft de strakste hand?

Galblaas knappen

Opereren is precisiewerk. Je moet dan denken in millimeters en een uithaal is fataal! We oefenen de kwaliteiten van de teams met een galblaasoperatie. Nee, niet omhoog…. OMLAAG!!! Je kunt er om twisten, maar samenwerken gaat beter. Het medische team probeert met z’n drieën de bal (galblaas) naar het gat te bewegen. Soms moet je iets omhoog of omlaag. Hellen, draaien, wiebelen… alleen de bal aanraken mag niet.

EHBO-kwis

De medische kennis wordt regelmatig getoetst, dus ook met dit team. Het zijn multiple choice vragen. Je rent naar het vak van je keuze, A, B of C. Iedereen ziet wie het goed heeft, of fout.  

Onze partner

Vier je feest Overijssel!

Iedereen heeft wel wat te vieren. Je 12,5 jarig huwelijk, een verjaardag, 25 jaar aan de zaak of gewoon een leuk samenzijn met vrienden. Wat de aanleiding ook is, vier je volgende feestje bij deze locatie. Want hier kan alles, mag alles en doen we alles om van je feestje een onvergetelijke happening te maken.

Waar vinden de activiteiten plaats

Je doet het bij ons binnen in onze zalen of terras, op ons buitenterrein of in een bijzondere omgeving in de vrije natuur. De meeste activiteiten hebben hun eigen plekje op het uitgebreide activiteitenterrein. Maar we liggen niet voor niets aan de oevers van De Regge, we hebben vier Sallandse heuvels om ons heen en heel veel natuurschoon. Een uitdaging voor uitslovers. Een genot voor natuurliefhebbers. Een oase voor rustzoekers.

Met een groep vrienden lekker actief De Regge afpeddelen, weer lekker warm worden aan de toog om daarna op het buffet aan te vallen. Dan kies je voor kanoën, borrelen en daarna uitgebreid eten. ’t Is maar een suggestie. Je kunt ook quadrijden, de zeephelling bestormen of hooivorkdarten. En dan vergeten we nog kokosnoot kegelen, blaaspijpschieten, de stormbaan nemen of cross-country fietsen. En voor wie meer van ontspanning dan van inspanning houdt, hebben we gokken, zingen, quizzen of swingen in de disco train.

Kies een thema en vier mee!

De een houdt van spelletjes, de ander van een actieve uitdaging terwijl een derde graag uit volle borst meezingt. Dan is één ding duidelijk, ze hebben een keuze gemaakt uit de vele themafeesten die aangeboden wordt. De een nog leuker dan de andere.

Is dat Buffalo Bill of Old Shatterhand? Ze kunnen het ook alle twee zijn, want de familie De Boer heeft gekozen voor een Western Evening. The Wild West of America trekt aan je voorbij. Wat heet, je zit er midden in! De hoefijzers vliegen je om de oren en naast het buffelschieten en bierpul schuiven leer je ook prima linedansen.

Maar je zou ook van de sokken kunnen worden gereden door een brancard of rolstoel. Dat is typisch Ziekenhuis op Stelten. Een teambuildingsfeestje waar ook families veel aan hebben. Wie meer vertrouwen heeft in de organisatietalenten van Al Capone, kiest voor de Maffia avond. Schieten, Black jack, zakkenrollen en het grote maffia spel, worden eerlijk en met toepassing van de juiste spelregels, door Al georganiseerd.

Eten & drinken

Lekker eten is een feest op zich!

Je bent met z’n tweeën of tot 250 personen en je wil lekker eten. Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie drankjes om daarna à la carte of in buffetvorm aan te vallen. Je kunt kiezen uit een warm-koud buffet, barbecue, stamppotbuffet of pannenkoekenbuffet. Maar ook à la carte of een uitgebreide lunch is mogelijk. Voor de kleine trek hebben we een uitgebreide keuze in belegde broodjes.

Omgeving

Overijssel

groepsuitjes, weekendje weg, dagje weg uitjes met beauty of een compleet verzorgd wellnessweekend, teamuitje actieve stadsspellen of een gezellig avondje uit, Overijssel heeft zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en leuke uitjes in Overijssel.

Ommen

Ommen is een plaats in Overijssel. Het centrum van Ommen heeft gezellige winkelstraten, restaurants en cafés. Ommen ligt in het prachtige Vechtdal, een regio met een afwisselend landschap van bossen, heidevelden, rivieren en landgoederen. De regio biedt schilderachtige landschappen langs de rivier de Vecht en de Lemelerberg. De Vecht is niet alleen mooi om langs te wandelen en fietsen, maar biedt ook mogelijkheden voor activiteiten zoals kanoën en vissen. In de omgeving van Ommen zijn verschillende landgoederen en kastelen te vinden, zoals Landgoed Vilsteren en Kasteel Eerde.

Mannen uitjes maakt gebruik van cookies
Mannen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitjes