Beat the box
Archery Tag
beat the box
Beat the Box
Bootcamp

Onze partner

Wij zijn het creatiefste evenementenbureau in Noord-Holland. Wij helpen jou graag bij het creëren, organiseren en uitvoeren van jouw unieke teamuitje, workshop, vergadering of bedrijfsfeest. Samen gaan wij op zoek naar het perfecte teamuitje voor jouw bedrijf. Van een teamuitje met Bumperball op het strand in Egmond aan Zee tot een uitgebreid en uniek personeelsfeest, alles is mogelijk. Creativiteit en inspiratie zijn hierbij onmisbaar.

Bedrijfsuitje op locatie

Jouw teamuitje of bedrijfsevenement kan op elke locatie, vanaf 20 personen, georganiseerd worden. Van een speurtocht door de Zaanstreek, een bedrijfsfeest op locatie, een vergaderlocatie in West-Friesland tot een sportactiviteit op het strand in Egmond aan Zee, wij passen het programma aan op jouw wensen. Naast dat wij jullie teamuitje of evenement op jullie locatie kunnen verzorgen beschikken wij ook over de mogelijkheid om een volledig programma op maat aan te bieden.

Workshops op locatie

Naast teamuitjes, organiseren wij ook leuke en creatieve workshops. Denk hierbij aan een workshop fotografie met een smartphone, een workshop haka of een workshop cocktails shaken.
Dankzij dit uitgebreide aanbod kunnen zit er voor ieder team een perfect uitje bij. Alle workshops zijn uiteraard creatief en leerzaam. Weet je toch niet helemaal welke workshop het beste past bij jou? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

De workshops worden aangeboden op verschillende locaties en kunnen hierdoor goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld een teamuitje of een bedrijfsfeest. Het enige wat je hoeft te doen is een dag en een tijdstip bepalen en dan zorgen wij voor de rest. Heerlijk hé?

Unieke teamuitjes

Wij organiseren voor jou het leukste teamuitje op maat in de regio Noord-Holland! Zowel voor kleine als grote groepen zijn wij het creatiefste bureau op het gebied van de creatie en organisatie van teamuitjes en personeelsfeesten. Op zoek naar een teamuitje gericht op bijvoorbeeld sport en spel, teambuilding, duurzaamheid of een speurtocht? dtevents regelt het! Wij helpen graag met creatieve en unieke ideeën om een teamuitje te organiseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje suppen door de grachten van Alkmaar of een potje Archery tag op het strand in Castricum.

Door het ruime aanbod aan teamuitjes zal er voor elk team een uniek en passend teamuitje te vinden zijn. Het teamuitje kan georganiseerd worden op elke locatie en wij zorgen natuurlijk voor een onvergetelijke dag waarbij jij jouw collega’s op een andere manier leert kennen!

Mannen uitjes maakt gebruik van cookies
Mannen uitjes is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Mannen uitjes